Raikas ja ravitseva tuorepuuro
Kesäaamuna ilostuttaa raikas ja ravitseva tuorepuuro! Kuvan puuroon laitoin pohjaksi 2 dl piimää ja 1 dl kaurahiutaleita, mustikkaa, herukoita, pähkinäsekoitusta, hampunsiemeniä, kookoshiutaleita, pienen nokareen hunajaa ja ripauksen kardemummaa. Yön ajan annoin puuron tekeytyä jääkaapissa. Aamulla lisäsin puuron päälle vielä raejuustoa, pähkinöitä, persikka- ja aprikoosilohkoja sekä mansikoita. Tällaisella puurolla pärjää pitkään ja pohjasta riittää pariin seuraavaankin aamuun.
Hox! Kokeile tuorepuuron pohjaan myös (kaura)jugurttia, skyriä, rahkaa tai kasvimaitoja. Vaihtelua makuun saat myös monivilja- tai tattarihiutaleista sekä kokeilemalla eri marjoja, hedelmiä ja mausteita.